Fast Life x Migi

Under dessa tider är det viktigt att hålla uppe arbetsflödet i den mån det går. Förra veckan var jag och fotograferade artisten Migi som nyligen släppt sin debutsingel (länk i slutet av inlägget). Bilderna är tagna med ett 50mm perspektiv då jag respekterar den sociala distanseringen! 😉

Jag har fått en del jobb uppskjutna och avbokade men samtidigt har det öppnat en del nya dörrar då jag haft mer tid att utveckla nya kunskaper inom foto, film och musik! Mer om det i ett kommande inlägg.

Stay safe!

Vänlig hälsning,
Erik, Fast Life

Foto 2020-03-31 15 34 50

20 åriga Migi, föddes i Paris och förlorade sin mamma vid födseln. När han var 7 år gammal flyttade han med sin pappa Dani Kouyate (prisbelönt filmregissör och manusförfattare för bland annat svenska filmen ”Medan vi lever”) till Uppsala där han växte upp och kämpade med att hitta en tillhörighet efter att ha lämnat sin syster och vänner bakom sig i Paris.

Tragedin att växa upp utan sin mamma och flytta till ett nytt land var tufft för Migi. Men det tog inte lång tid tills han hittade sina vänner som han idag kallar för ”4L”. Det var då musiken kom till. Hans vänner uppmuntrade Migi till att lägga upp en freestyle på hans Instagram. Responsen blev enorm och hans följarskara växte, vilket slutligen ledde till ett skivkontrakt.

Idag är han 20 år gammal och släppte nyligen sin debut – “Mamma”. Låten är en hyllning till hans bortgångna mor men också en symbol till honom och hans vänner. Mamma var den första låten han skrev tillsammans med vännen och producenten Aleks.

Fler nyheter

Kontakta mig


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar jag er så snart jag kan

Obligatoriskt