THE FUTURE OF COSMETICS

Ellure Lipsticks

Fast Life x Ellure

I juli fick jag förfrågan att fotografera och filma för det innovativa läppsticksföretaget Ellures lansering. Med en maskin som skapar exakt den nyansen du vill ha på ditt läppstift så bidrar företaget med att minska det stora svinnet inom industrin. Mitt jobb blev då att hjälpa till att förmedla detta via bild och video.

Det blev en fullspäckad dag som började med att vi rekade olika platser som skulle kunna fungera för filmen. Idén var då att modellerna skulle röra sig från en sida till en annan i videon och det enda som skulle förändras var då färgen på läpparna. Efter att ha hittat vår plats så presenterades konceptet för modellerna och vi började filma. Slutresultatet hittar ni på deras hemsida!

Därefter påbörjades fotograferingen då jag först skulle fota inspirationsbilder och filmer för sociala medier och hemsida. Vi experimenterade med färgat glas, ljuskällor och en hel del material. Vi lyckades bra med att framhäva den känslan vi var ute efter. Planering är alltid otroligt viktigt men jag gillar även att ha utrymme för att improvisera något och för inspirationsbilderna passade det perfekt med lite större frihet!

Dagen avslutades med produktfotografering på deras behållare och på penseldrag med några av deras populäraste färger. Här använde jag mig av en portabel fotostudio vilken passar perfekt för att fota mindre produkter.

Minst sagt, en fullspäckade dag tillsammans med Ellure!

/Erik, Fast Life

Fler nyheter

Kontakta mig


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar jag er så snart jag kan

Obligatoriskt