Du är aldrig ensam.

På världsdagen för psykisk hälsa för två veckor sen släpptes mitt hittills viktigaste jobb. Salming Sports och Aldrig Ensam gick den 10 oktober live med sitt samarbete genom att släppa en video tillsammans med några av de största idrottsprofilerna i landet och jag fick jobbet att producera denna video.

På hemsidan för Aldrig Ensam skriver dem:

“Inom sporten uppmärksammas ofta målskyttar och seriesegrare. Något som inte får samma
uppmärksamhet är psykisk ohälsa. Tillsammans med organisationen Aldrig Ensam riktar nu Salming fokus mot ett allvarligt problem som kan drabba alla.

Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet. Det är en av utgångspunkterna för organisationen Aldrig Ensam som startades av Charlie Eriksson 2013.”
– Aldrig Ensam

Vi filmade på olika platser så en av utmaningarna var att få en sammanhängande helhet. Det passade därför bra att vi redan innan hade bestämt oss för en avskalad/naken känsla med ett dramatiskt Rembrandt-ljus vilket med lite kreativitet gick att lösa på samtliga platser. Tillsammans med ett starkt manus och Aldrig Ensam-låten spelandes i bakgrunden hoppas vi att med hjälp av idrottsstjärnorna i filmen få en bra slagkraft. För det är otroligt viktigt att få ut budskapet: du är aldrig ensam.

Filmen “Du är aldrig ensam” kan ni se nedan:

//Erik, Fast Life

Fler nyheter

Kontakta mig


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar jag er så snart jag kan

Obligatoriskt