Det är verkligen att kliva utanför min komfortzon.  

aradio

Min låt spelades precis på radio!?

Igår gästade jag P4 Uppland (länk om någon vill in och lyssna på inslaget. spola till 1:04:20) för att prata om resan tillbaka och om min debutsingel “Places”! Så häftigt (och märkligt) att höra mig själv sjunga på radio!!?

Tiden efter jag slet av min knäskålssena på Finnkampen i somras har varit tuff, både psykiskt och fysiskt. Något som alltid funnits vid min sida har varit musiken, som ett sätt att identifiera eller få utlopp för en känsla. Efter min andra operation för knät som gjordes i december så fick jag återigen mer tid hemma och i samma veva skickade min sprinterkollega Austin Hamilton ett beat han gjort. Jag skrev direkt några rader och filmade sen en snutt för att fråga mina följare om dem ville att jag skulle släppa låten på Spotify. Kommentarerna bara ramlade in om att det var något som måste ske!!

Efter att låten var klar och jag bestämt releasedatum så var det lite nervöst. Min lilla baby som jag finslipat på i flera veckor ska nu ut på Spotify och jag har ingen aning om hur den kommer tas emot.

Så när den under första 24 timmarna nått ut till tusentals människor samt spelats på radio i Borås så var jag otroligt stolt. Det är verkligen att kliva utanför min komfortzon.

Alla streams, delningar och all feedback är så uppskattat. Bäst är ni!

Vänlig hälsning,
Erik, Fast Life

Fler nyheter

Kontakta mig


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar jag er så snart jag kan

Obligatoriskt