Föreläsningar

I min resa mot att bli förste svensk att springa 100m under 10s har jag samlat på mig många erfarenheter och utvecklat en rad viktiga verktyg att ta mig framåt och prestera på topp. Verktyg att även ta med sig ut i arbets- och vardagslivet. Jag pratar om träning, mentala processer, stresshantering och målsättning.

14 år av fokus för 10,15s

I föreläsningen “14 år av fokus för 10,15s” berättar jag om min resa från skolgården till de stora arenorna. På ett konkret sätt ger jag er de faktorer som tagit mig framåt genom motgång och medgång. Vad är det egentligen som krävs för att nå ett mål? Vare sig det handlar om att springa 100m under 10s, om man vill bli bäst på arbetsplatsen eller om man vill ta sig an ett helt nytt område. 14 års erfarenheter för 10,15s.

Kontakta mig via knappen nedan!

Misslyckas mera

Vad är att misslyckas och hur påverkar det våra liv?

Vid det här laget är det svårt att hålla räkningen på alla de gånger jag landat platt och fått möta motgångar. Ändå har jag lyckats resa mig upp starkare än någonsin. Jag tror att alla människor kan lära sig att möta motgångar på ett effektivt sätt men det gäller bara att hitta sitt “hur?”.

Välkommen till en föreläsning där misslyckanden står i fokus och hur jag förhåller mig till motgångar i alla dess former för att använda det som bränsle!

Kontakta mig via knappen nedan!