Föreläsningar

I min resa mot att bli förste svensk att springa 100m under 10s har jag samlat på mig många erfarenheter och utvecklat en rad viktiga verktyg att ta mig framåt och prestera på topp. Verktyg att även ta med sig ut i arbets- och vardagslivet. Jag pratar om träning, mentala processer, stresshantering och målsättning.

14 år av fokus för 10,15s

I föreläsningen “14 år av fokus för 10,15s” berättar jag om min resa från skolgården till de stora arenorna. På ett konkret sätt ger jag er de faktorer som tagit mig framåt genom motgång och medgång. Vad är det egentligen som krävs för att nå ett mål? Vare sig det handlar om att springa 100m under 10s, om man vill bli bäst på arbetsplatsen eller om man vill ta sig an ett helt nytt område. 14 års erfarenheter för 10,15s.

Kontakta mig via knappen nedan!

Kontakta mig


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar jag er så snart jag kan

Obligatoriskt